Generelle oplysninger / handelsbetingelser

Hjemmesiden www.icables.dk drives af firmaet:
iCables.dk
CVR nr: 38 10 14 20
Tlf:  27 57 92 54

Helsingforsgade 13, 2. 6
8200, Aarhus N
Danmark

Produktinformation:

På iCables.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål kan der sendes en mail til iCables.dk via denne e-mail adresse: Support@icables.dk

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt icables.dk accepterer ordren. Alle priser er i danske kroner og er vist inkl. 25% moms.

Betaling:

Da iCables.dk kun benytter sig af Paypal vil du ved betalingen blive send direkte til paypals sikre hjemmeside, hvor du kan betale. Det sker således at det kun er dig og PBS der kan læse dine oplysnigner. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.

Der kan anvendes følgende betalingsmuligheder via paypal: Visa, MasterCard, Discover, American Express, paypal overførsler og bank overførsler. Der pålægges ingen skjulte gebyrer

Levering:

Når du handler hos iCables.dk gør vi alt hva vi kan for at holde omkostningerne i bund dette gælder også fragt. Vi benytter os af PostNord  hvilket koster 8,-kr i fragt per vare, og købes der mere end en vare kan vi finde en mere favourabel pris. PostNord levere til hele Danmark. Vi kan derudover efter aftale levere til andre lande i EU efter en forudgående aftale omkring leveringsomkostninger, som kunden selv skal betale. Vi sende deres varer indenfor 24 timer efter betalingen har fundet sted, og du vil derfor højst sandsynligt modtage din vare indenfor 1-3 Hverdager.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Jeppe Lund Poulsen (iCables.dk)

Helsingforsgave 13, 2. 6

8200 Aarhus N

Du bedes angive, hvori manglen består.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Support@iCables.dk eller telefonisk 27 57 92 54. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere om, hvordan du klager på www.forbrug.dk.

Adressen til forbrugerklagenævnet:

Forbrugerklagenævnet,
Carl Jacobsens Vej 35,
2500 Valby

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

iCables.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for iCables.dk kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og iCables.dk. Varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til iCables.dk’s egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold, som ligger uden for iCables.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

iCables.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives per mail til: support@iCables.dk eller telefonisk på 27 57 92 54 eller ved at benytte standard fortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Jeppe Lund Poulsen (iCables.dk)

Helsingforsgade 13, 2. 6

8200 Aarhus N

Fortrolighedspolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos iCables.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.Den dataansvarlige på iCables.dk er Direktør / Jeppe Lund Poulsen

Der videregives ingen oplysninger til tredjemand uden kundens forudgående accept og tilladelse, til f.eks. at benytte eventuelle kommentarer til vores anmeldelsessite

Som registreret hos iCables.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: support@iCables.dk

Forbehold for ændringer:

iCables.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:

Paypal www.paypal.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk

Updating ..
Your cart is currently empty.